Q Vision

Q Vision  - clinica de chirurgie oftalmologica si optica medicala

 

 

    Servicii Q Vision:

    - Consultatii oftalmologice
    Set complet de investigatii: refractometrie, consultatie optometrica, tensiune intraoculara, biomicroscopie de pol anterior si pol posterior  
    Dupa caz: gonioscopie, tomografie in coerenta optica si biometrie
    - Optica medicala: consultatii optometrice oculare computerizate si o gama larga de produse de calitate, branduri de renume mondial
    - Chirurgie oftalmologica: microscop operator de ultima generatie, aparat de facoemulsificare ultrasonica pentru chirurgia cataractei de cea mai buna calitate si cele mai inalte performante
    - Alte interventii chirurgicale cu cele mai mici riscuri si cel mai inalt procent de reusite

    OPTICA MEDICALA

    Va oferim produse de calitate dintr-o gama variata de rame si lentile
    - ochelari de soare
    - ochelari de vedere
    - lentile de contact

    - marci de renume international

   La Q Vision Optics gasiti cele mai noi modele de ochelari dintre cele mai renumite si indragite branduri din lume.
   Gama variata de modele de ochelari de soare si ochelari de vedere care te vor ajuta sa-ti accesorizezi familia in orice situatie.

   

   Importanta ochelarilor de soare
   
   Lăsȃnd la o parte importanța acordată imaginii, e necesar să fim perfect conştienți de faptul că, atȃt ochelarii de vedere, cȃt şi cei de soare, au un rol foarte important pentru menținerea sănătății fiecǎruia dintre noi.
   Cu toții ştim că ochelarii de vedere ne pot corecta vederea sau o pot proteja de factorii nocivi din exterior, dar nu trebuie omis faptul că, acelaşi rol ȋl au şi ochelarii de soare.
   Lumina solară este cel mai important factor de stres, ȋn ceea ce priveşte corelația dintre ochi şi mediul ȋnconjurător, razele UV care compun lumina naturală 
emisă de soare, fiind clasificate ȋn grupa I de risc, cancerigene pentru oameni. 
   Radiațiile UV sunt o amenințare pentru sănătatea ochilor noştri, accelerȃnd ȋmbătrȃnirea ochilor şi apariția cataractei.
   Ochelarii de soare cu protecție UV, pe lȃngă rolul de accesoriu, mai joacă un rol extrem de important, cel de prevenire a afecțiunilor oculare, cauzate de razele solare.
  

  BVLGARI si BURBERRY  - doua dintre cele mai cunoscute branduri ajung in curand si la Q Vision!

  BVLGARI - noua colectie 2015 este inspirata din bijuteriile si ceasurile create de renumitul brand folosind pietre pretioase, semipretioase si diamante cu o gama variata de culori, prelucrate manual pentru a da o nota de originalitate si eleganta fiecarui model in parte.

 BURBERRY - este un brand englezesc ce face parte din gama Luxury dedicat celor care raman fideli stilului clasic, busines si casual.


   Nu gasiti nici o pereche de ochelari. Nu-ti face probleme! Avem si lentile de contact!
 

    Reduceri la Q Vision!

   Vizitati-ne si profitati de ofertele noastre:

   - 10% Reducere pe toata comanda 

   - 20% Reducere pentru membrii familiei

   - 20% Reducere pentru ochelari premium ce depasesc suma de 3500 lei
 

 

   Discounturile nu se cumuleaza!


   INTERVENTII CHIRURGICALE OFTALMOLOGICE

   Operatii de cataracta efectuate cu tehnica cea mai moderna care se foloseste la nivel mondial
  
    Oftalmopediatrie - consultatii copii la orice varsta si operatii de strabism facute de medici cu experienta bogata in domeniu.
    

   Toate aceste investigatii si tratamente (inclusiv operatia) sunt nedureroase, foarte eficiente si nu necesita pregatire speciala din partea pacientului.

   Programarile se fac la numarul de telefon 0721-376.263 | 0264-702040

    Program consultatii:
    luni:  8-10, 18-20 
    marti, miercuri, joi, vineri  16-20

Ce spun clientii

” Botox: iata ceva care acum nu mai mult de 1 an si ceva ani mi se parea ceva extrem de avangardist si,intr-un anumit fel, doar o idee pe care o vezi cel mult la televizor si cu care nu te-ai gandit vreodata ca o sa poti face cunostinta fata in fata. Dar se pare ca azi lucruri le avanseaza mult mai repede decat am crezut vreodata si acele idei... „