Proceduri neablative de reintinerire a pielii - Laser 1319 NM

Laserele de reintinerire a pielii au ca tinta biologica apa din tesuturi. ThermaScan cu lungimea de unda 1319 nm a platformei Sciton Joule, permite o incalzire controlata a stratului subepidermic al pielii, stratul superficial fiind protejat de un sistem incorporat cu cristale de safir. Un tratament adecvat duce la remodelarea colagenului, activarea fibroblastilor si totodata reducerea secretiei glandelor sebacee. Astfel, acest tratament are rezultate foarte bune in reducerea liniilor fine si a ridurilor de la nivelul fetei, reducerea acneei, a cicatricilor postacnee cat si imbunatatirea texurii pielii.

Sunt necesare mai multe sedinte de tratament (4-6) spatiate la diferite intervale de timp (2-4 saptamani). Tratamentul este comfortabil, usor de efectuat si nu necesita anestezie. Pe toata perioada tratamentelor se evita expunerea voluntara la soare si se incurajeaza folosirea cremelor speciale cu factor de protectie 50 +. In cazul expunerii la soare aceste creme cu SPF 50+ se reaplica la interval de 2-3 ore pentru a reduce riscul de complicatii ale pielii.

Ce spun clientii

” Frumusetea e ceva ce toata lumea si-o doreste. Asa te simti implinita si admirata de cei din jurul tau. Bineinteles ca fiecare din noi are o frumusete tipica, dar daca aceasta poate fi imbunatatita nu mai trebuie sa stai pe ganduri. Unul din visele multor femei, din care fac si eu parte, e sa aiba buzele pline si colorate permanent. Vroiam d... „