Proceduri neablative de reintinerire a pielii - Laser 1319 NM

Laserele de reintinerire a pielii au ca tinta biologica apa din tesuturi. ThermaScan cu lungimea de unda 1319 nm a platformei Sciton Joule, permite o incalzire controlata a stratului subepidermic al pielii, stratul superficial fiind protejat de un sistem incorporat cu cristale de safir. Un tratament adecvat duce la remodelarea colagenului, activarea fibroblastilor si totodata reducerea secretiei glandelor sebacee. Astfel, acest tratament are rezultate foarte bune in reducerea liniilor fine si a ridurilor de la nivelul fetei, reducerea acneei, a cicatricilor postacnee cat si imbunatatirea texurii pielii.

Sunt necesare mai multe sedinte de tratament (4-6) spatiate la diferite intervale de timp (2-4 saptamani). Tratamentul este comfortabil, usor de efectuat si nu necesita anestezie. Pe toata perioada tratamentelor se evita expunerea voluntara la soare si se incurajeaza folosirea cremelor speciale cu factor de protectie 50 +. In cazul expunerii la soare aceste creme cu SPF 50+ se reaplica la interval de 2-3 ore pentru a reduce riscul de complicatii ale pielii.

Ce spun clientii

” Am 35 ani. In anii care au trecut, viata si greutatile prin care aproape toti trecem nu si-au lasat o amprenta puternica pe chipul meu deoarece sunt o fire luptatoare si optimista si in plus, sportul practicat regulat m-a ajutat. Insa ultimii doi ani au fost incredibil de incarcati, iar doi din membrii cei mai dragi din familia mea au fost e... „