Q Nutrition

 

  iti propune      

 

S anatatea si frumusetea ta cu o nutritie sanatoasa!


 

D-l Klaus Geissler, medic internist si specialist in nutritie, cu o experienta indelungata in terapie interdisciplinara, cu cabinete private in Germania si Luxemburg.


Bazat pe un concept de terapie interdisciplinară, se oferă următoarele servicii:

  • consiliere în probleme de nutritie şi dietetică;

  • măsurători BIA (Bioelectrical Impedance Analyser) cu intepretare scrisă şi grafică a compozitiei corporale; obtinandu-se astfel vizualizarea clara a distributiei stratului adipos („harta a grasimii”)

  • tratarea obezitătii cu supraveghere medicală;

Pornind de la examinarea complexă a compozitiei corporale prin măsuratori BIA (Bioelectrical Impedance Analyser) obtinem valorile masei musculare, grăsimii, apei extra si intracelulare, puse la dispozitia persoanelor care doresc să piardă în greutate un plan bine conceput de alimentatie şi exercitii fizice în combinatie cu cele mai performante produse destinate substitutiei proteice.
In sprijinul acestor pacienti sunt puse la dispozitie programe de urmarire a evolutiei si de apreciere a rezultatelor obtinute, ce se desfasoara pe o perioada de sase luni, beneficind astfel de o substantiala reducere.

Vă asteptam cu drag,

Klaus Geissler

Specialist in dietetică si nutritie

 

Ce spun clientii

” Frumusetea e ceva ce toata lumea si-o doreste. Asa te simti implinita si admirata de cei din jurul tau. Bineinteles ca fiecare din noi are o frumusete tipica, dar daca aceasta poate fi imbunatatita nu mai trebuie sa stai pe ganduri. Unul din visele multor femei, din care fac si eu parte, e sa aiba buzele pline si colorate permanent. Vroiam d... „