Curs injectari botox

Program intensiv privat  de training in medicina estetica - INJECTABILE
 

Scopul cursului:
Participantii la sfarsitul cursului sa poata injecta fara complicatii aplicatiile clinice standard în injectabile, sa trateze complicatiile daca apar si sa stie cum sa-si promoveze aceste servici în cabinetele si clinicile de specialitate;

Durata cursului:  2 zile -  se poate efectua si modular - o zi Botox, o zi Fillere si Mezoterapie;

 

Programa cursului Toxina Botulinica

Sesiune teoretica
- Pacientul de medicina estetica;
- Anatomia si fiziologia pielii;
- Îmbatranirea pielii - fata, decolteu, mana;
- Consultul anti-aging si indicatia diferitelor metode de tratament;
- Anatomia dinamica a fetei
- Istoricul, farmacologia si mecanismul de actiune al toxinei botulinice;
- Tipuri de toxina botulinica si aplicatiile lor clinice precum si diferentele dintre toxinele botulinice;
-  Aplicatii clinice ale injectarilor cu toxina botulinica în regiunea superioara a fetei;
-  Aplicatii clinice ale injectarilor cu toxina botulinica în regiunea medie a fetei;
-  Aplicatii clinice ale injectarilor cu toxina botulinica în regiunea inferioara a fetei si gat;
- Alte aplicatii dermatologice ale injectarilor cu toxina botulinica;
-  Tratamentul complicatiilor;
-  Marketing-ul injectarilor cu botox în cabinet;

Sesiune practica
  În aceasta sectiune fiecare participant trebuie sa efectueze cel putin un consult anti-age sa stabileasca indicatia pentru un tratament cosmetic si sa injecteze cel putin un pacient - injectare standard. La cerere se pot injecta mai multi pacienti sau anumite aplicatii ale toxinei botulinice. Pacientii sunt de la Q Clinic. Injectarile se vor realiza sub îndrumarea atenta a coordonatorilor cursului.

 

Programul desfăşurării training-ului intesiv în medicina estetică:
 

  26 - 27 ianuarie - Curs Intensiv in Medicina Estetica Minim Invaziva - (26 ianuarie -  Fillere, Mezoterapie, Terapie Vampir 27 ianuarie Botox)
  2 - 3 martie - Curs Intensiv in Medicina Estetica Minim Invaziva - (2 martie -  Fillere, Mezoterapie, Terapie Vampir 3 martie Botox)
  23 - 24 martie - Curs Intensiv in Medicina Estetica Minim Invaziva - (23 martie -  Fillere, Mezoterapie, Terapie Vampir 24 martie Botox)
  13 - 14 aprilie - Curs Intensiv in Medicina Estetica Minim Invaziva - (13 aprilie -  Fillere, Mezoterapie, Terapie Vampir 14 aprilie Botox)
  11 - 12 mai - Curs Intensiv in Medicina Estetica Minim Invaziva - (11 mai -  Fillere, Mezoterapie, Terapie Vampir 12 mai Botox)
  8 - 9 iunie - Curs Intensiv in Medicina Estetica Minim Invaziva - 8 iunie -  Fillere, Mezoterapie, Terapie Vampir 9 iunie Botox

  Pentru mai multe informatii pentru inscrieri: amalia.orac@q-clinic.ro / 0721.376.265 (Dr. Amalia Orac) sau adrian.avram@q-clinic.ro (Dr. Adrian Avram) | http://q-education.ro/

  Tel./Fax: 0264-700.186

Ce spun clientii

” Botox: iata ceva care acum nu mai mult de 1 an si ceva ani mi se parea ceva extrem de avangardist si,intr-un anumit fel, doar o idee pe care o vezi cel mult la televizor si cu care nu te-ai gandit vreodata ca o sa poti face cunostinta fata in fata. Dar se pare ca azi lucruri le avanseaza mult mai repede decat am crezut vreodata si acele idei... „