Echipa Q Clinic

   Filozofia Q Clinic (grupului Q) este dintre cele mai simple. Q = quality, adica  sa  furnizam un act medical de calitate. Acest lucru presupune o combinatie intre know how, tehnologie de varf si o relatie medic - pacient optima.

   Q Clinic este o clinica cu servicii medicale integrate pentru piele - specializata in diagnosticul si terapiile patologiei pielii si care ofera consult si terapii de specialitate in medicina estetica si anti-aging. Clinica are specialisti in domeniul chirurgiei estetice, plastice si reconstructive, dermatologiei, dermatocosmetologiei, flebologiei (tratamentul patologiei venoase), terapiile anti-aging.

   Q Clinic cu o suprafata de aproximativ 1000 mp pe 4 nivele - cu doua sali de operatii, servicii de terapie intensiva precum si locuri de internare a pacientilor, integreaza servicii de chirurgie majora - chirurgie estetica, chirurgie plastica si reparatorie, chirurgie generala minim -invaziva, chirurgie cranio-faciala precum chirurgie vasculara (venoasa, chirurgie oftalmologica.

   Dotata cu o tehnologie de exceptie pentru tratamentele pielii Q Clinic reuseste sa aduca intr-un singur loc aproape toate tehnologiile moderne din medicina estetica si terapii ale pielii (radiofrecventa - mono, bipolara,infrarosu, tehnologii laser si ipl etc.) din zona de medicina estetica.

   Domeniul de excelenta al clinicii sunt terapiile laser, prin cele doua platforme laser Palomar StarLux500 si Sciton Joule din dotare. Astfel, se acopera toata gama de terapii  laser ale pielii existente la ora actuala pe plan mondial (tratamentul cicatricilor, vergeturilor, leziuni vasculare, leziuni pigmenare, reintinerire, epilari definitive etc). Din anul 2007 cand exista Q Clnic s-au efectuat peste 10.000 de tratamente laser acoperind intreaga gama a terapiilor laser. Prin cele doua aplicatii chirurgicale - lipoaspiratia asistata laser (procedeu de remodelare corporala) precum si EVLA - ablatiile endovenoase pentru tratarea bolii varicoase Q Clinic intregeste gama de terapii laser pe latura chirurgicala.

   Medicina estetica minim-invaziva (botox, acid hialuronic, mezoterapie, terapii vampir) este de asemenea un domeniu de excelenta a Q Clinic. Cu peste 1000 de tratamente pe an in prezent din aceasta categorie si peste 3500 in total Q Clinic are o experienta foarte mare in acest domeniu de activitate fiind un furnizor de educatie medicala in acest domeniu (medicina estetica) prin programele de training privat care le organizeaza pentru medicii din toata tara precum si din strainatate.

   Chirurgia majora - estetica, plastica si reparatorie, chirurgie generala, chirurgia varicelor se realizeaza in una din cele mai moderne sali de operatii din Transilvania si din tara, clinica  avand si serviciu de de terapie intensiva care permite la nevoie asistenta pacientilor cu patologie severa sau complicatii majore. Saloanele de internare asigura conditii optime pentru ca pacientul sa beneficieze de asistenta medicala de varf.  Prin dotarea cu tehnologie de varf precum si prin resursele umane existente Q Clinic este mai mult decat un furnizor de servicii medicale, este un furnizor al unui sentiment de securitate medicala pentru pacienti.

   Transferand experienta din diferite servicii similare din lume (prin experienta medicilor), personalul Q Clinic promoveaza tratamente minim invazive si interventii chirurgicale ambulatorii (fara internare), pentru  care internarea pacientului nu este necesara iar recuperarea este rapida. Acest lucru este posibil datorita organizarii serviciului medical, nivelului ridicat  de training al personalului,  utilizarii celor mai noi tehnologii in domeniu.

   Q-Clinic - servicii medicale integrate pentru piele si servicii de chirurgie majora (plastica, estetica, generala, cranio-faciala); cu domeniu de excelenta medicina estetica (www.q-clinic.ro);

   Q - Stem - divizia de Medicina Regenerativa a Q Clinic (www.q-stem.ro)

   Q - Optics Vision - divizia de Oftalmologie (www.q-vision.ro)

   Q - Nutrition - divizia de nutritie (www.q-nutrition.ro)

   Q - Life - Fundatia Quality of Life

  EsthetiQ - Magazine - Revista de Medicina Estetica si Anti-Aging (www.esthetiq-magazine.ro)

 

Dr. Adrian Avram

Medic

Medic specialist Chirurgie Estetica, Plastica si Reparatorie

Prof. Dr. Alexandru Tataru

Medic Primar Dermatologie - Venerologie UMF Cluj Napoca

Orac Amalia

medic specialist dermatolog

Dr. Andrei Lupşe

Medic specialist chirurgie orală şi maxilo-facială

Dr. Raluca Bodea

Medic primar

Chirurgie generala

Dr. Babak Jalali-Zadeh

Medic specialist

Urologie

Dr. Remus Babici

Medic specialist

Anestezie si Terapie Intensiva

Dr. Horea Rares Ciprian Benea

Medic primar

Ortopedie-traumatologie

Dr. Andrei Cismas

Medic specialist

Anestezie si Terapie Intensiva

Dr. Dragos Valean

Medic primar chirurg

Competente in ecografie

Dr. Irina VASU

Medic primar

O.R.L.

Piper Gabriela

Asistent Medical Generalist

Ce spun clientii

” Intai, sa ma prezint. Am 40 de ani, o viata mereu pe fuga, un dead-line mereu aproape si dince in ce mai putin timp pentru mine. Va recunoasteti cumva? Si inainte de a va spune povestea mea, sa va intreb ceva: va mai aduceti aminte senzatia pielii de cand aveati mult mai putini ani si ziua aparitiei ridurilor vi se parea undeva la ani lumina... „