eTwo

Lista preturi

   Rejuvenare facială totală


   eTwo combină aplicaţiile unice Sublime şi Sublative pentru o rejuvenare facială amplă:
   • Sublime™ utilizează combinaţia elōs de nivele sigure şi eficiente de lumină infraroşie şi energii cu radiofrecvenţă bipolară pentru a remodela stratul dermic profund al pielii prin stimularea noii producţii de colagen.
   •Tehnologia cu radiofrecvenţă bipolară fracţionată a Sublative™ focalizează în mod eficient energia termică în stratul superior al dermei, unde aceasta poate produce o creştere semnificativă atât a producţiei de colagen, cât şi a celei de elastină, cu o distrugere minimă a epidermei.


   Tehnologia Sublime


   1.Tratamentul neinvaziv al ridurilor
   2.Tehnologia elōs pentru tratamente sigure şi eficiente
   3.Tratament rapid, rezultate vizibile imediat, timp de recuperare redus

   Tehnologia Sublative


   1.O nouă categorie de tratamente fracţionare pentru piele
   2.Impact semnificativ asupra dermei, distrugere minimă a epidermei pentru toate tipurile de piele
   3.Timp minim de inactivitate, eficienţă dovedită, pacienţi satisfăcuţi

 

 

 • Sistemul eTwo – O alegere inteligentă
  •Sistemul Inteligent de Feedback oferă informaţii în timp real cu privire la starea pielii, impedanţa şi energia furnizată de fiecare puls, pentru o cât mai bună consecvenţă şi reproductibilitate
  •Timp minim de inactivitate astfel încât pacienţii să îşi poată relua activităţile normale
  •Sigur şi eficient pentru toate tipurile de piele
  •Tratamente rapide: de obicei între 20 şi 40 minute, în funcţie de zona tratată
  • Protocol scurt de tratament: 3 şedinţe de tratament la interval de o lună
  • Uşor, compact, platformă cu mai multe aplicatoare care este uşor de transportat de la un cabinet la altul
 • Satisfacţia pacienţilor este mare

   Sublime & Sublative: Avantaj multiplu
   Sublime utilizează combinaţia elōs de lumină infraroşie şi radiofrecvenţă bipolară pentru a asigura o încălzire controlată a stratului profund al dermei.
   Această încălzire controlabilă a stratului profund al dermei stimulează şi totodată scurtează fibrele îmbătrânite de colagen, ducând la ameliorarea imediată şi pe termen lung a ridurilor şi a conturului facial. Aplicatorul ergonomic unic al Sublative furnizează energie cu radiofrecvenţă bipolară prin intermediul matricei de electrozi de Sublative iD disponibili. Această furnizare fracţionată de energie cu radiofrecvenţă cauzează micro-leziuni ablative la nivelul epidermei, cu coagulare dermică mai extinsă. Astfel se declanşează o reacţie puternică de vindecare a rănii în matricea dermei, minimizând totodată deteriorarea epidermei. Ţesutul mai puţin afectat din jurul punctelor matricei pot fi stimulate cu ajutorul energiei termice, care facilitează accelerarea procesului de vindecare, obţinându-se un aspect mai neted, întinerit al pielii.

 

   eMatrix

   Sistemul eMatrix, cu tratamentul unic de la Syneron Sublative Rejuvenation, depăşeşte metodele fracţionale de restructurare a pielii. Sublative Rejuvenation este un tratament fără laser şi nebazat pe lumină care utilizează sublaţia RF - tehnologia cu radiofrecvenţă bipolară fracţionată - pentru a plasa energia termică eficient în dermă unde poate produce un impact dermic semnificativ cu efecte de disrupţie minimă a epidermei.

   Tratamentul de reîntinerire sublative poate conduce la îmbunătăţiri în ceea ce priveşte…
   •    Ridurile
   •    Cicatricele
   •    Cicatricele rămase în urma acneei
   •    Neregulile de textură
   •    Culoarea
   •    Leziunile superficiale ale pielii
   •  Vergeturi

   inainte de tratament

    dupa tratament

 

   Cum funcţionează?


   Aplicatorul ergonomic al sistemului eMatrix furnizează energie bipolară cu radiofrecvenţă prin intermediul unei matrice de 64 de electrozi din vârful aplicatorului de unică folosinţă. Energia RF generează încălzirea dermică de profunzime fracţională în zona matricei cu electrozi pentru a induce leziuni de piele, cauzând astfel un răspuns de vindecare a plăgii. Ţesutul mai puţin afectat din jurul punctelor de matrice poate fi stimulat cu căldura care facilitează accelerarea procesului de vindecare, determinând un aspect mai întins, reîntinerit al pielii.
   După tratamentul cu sistemul eMatrix pentru Reîntinerire sublative, majoritatea pacienţilor au prezentat semne de ameliorare a parametrilor faciali cum ar fi luminozitatea pielii (83%) şi netezimea pielii/reducerea ridurilor (90%).
 

   O metodă accesibilă de a satisface cererea din ce în ce mai mare

   Din ce în ce mai mulţi pacienţi solicită tratamente de reîntinerire a pielii cu rezultate vizibile, cu timp de nefuncţionare minim şi costuri procedurale mai mici. Ca sistem accesibil care implică costuri totale scăzute pentru proprietar, eMatrix permite cabinetului dumneavoastră să satisfacă cererea din ce în ce mai mare cu rezultate remarcabile.

   Caracteristici eMatrix:
   •    Aplicatorul ergonomic este uşor de manevrat
   •    Tratamente rapide: de regulă, între 10 şi 20 de minute, în funcţie de suprafaţa tratată
   •    Timp de nefuncţionare minim astfel încât pacienţii să îşi poată relua rapid activităţile normale
   •    Protocol de tratament scurt: 3 tratamente, la intervale de 4-6 săptămâni
   •    Siguranţă pentru toate tipurile de piele

 

  

   SelectPulse asigură versatilitate
   Funcţia SelectPulse include trei programe de Reîntinerire sublative care permit particularizarea tratamentului pentru fiecare pacient prin ajustarea adâncimii şi intensităţii de încălzire dermică.

   Programul A - Impact de mică adâncime: Ablaţie, încălzire dermică şi restructurarea uşoară a pielii - pentru ameliorarea culorii şi texturii generale a pielii.
 

   Programul B - Impact mediu: Ablaţie, încălzire dermică şi restructurarea moderată a pielii - pentru corecţia culorii şi neregulilor de textură.

 

   Programul C - Impactul de cea mai mare profunzime: Ablaţie şi restructurare a pielii intense.


Programul A          Programul B           Programul C

eTWO/eMatrix

eTWO/eMatrix

Ce spun clientii

” Am 35 ani. In anii care au trecut, viata si greutatile prin care aproape toti trecem nu si-au lasat o amprenta puternica pe chipul meu deoarece sunt o fire luptatoare si optimista si in plus, sportul practicat regulat m-a ajutat. Insa ultimii doi ani au fost incredibil de incarcati, iar doi din membrii cei mai dragi din familia mea au fost e... „