Epilare definitiva

   Reducerea permanenta (in proportie de 85-95 %) a pilozitatii cu lumina intens pulsata (IPL) sau laser reprezinta optiuni de ultima actualitate, fiind nedureroase, rapide si cu rezultate remarcabile, aplicabile pe orice tip de piele si asupra oricarui tip de fir de par (inchis sau deschis la culoare, mai putin cel alb).

   Practic, epilarea cu ajutorul principiilor laser si IPL urmareaste sa distruga foliculul pilos si celulele din jur raspunzatoare de nutritia acestuia, procese ce duc la disparitia firului de par si a radacinii acestuia. Firele odata distruse, inactivate, nu mai cresc. Pentru a obtine rezultate optime sunt necesare mai multe sedinte de tratament, in functie de grosimea firului de par, culoarea acestuia, zona anatomica tratata si tipul de piele al pacientului. Efectele secundare sunt minime, de scurta durata si include usoara inrosire a zonei tratate si o senzatie de arsura usoara, complicatiile sunt foarte rare, iar timpul de recuperare dupa tratament este scurt (aprox. 2-3 zile).
 

Pliant

Pliant

Epilare definitivaAflati mai multe din articolele Esthetiq Magazine Nr. 5:

Aflati mai multe din articolele Esthetiq Magazine Nr. 5:

Epilare definitiva la domiciliu

Aflati mai multe din articolele Esthetiq Magazine Nr. 7:

Aflati mai multe din articolele Esthetiq Magazine Nr. 7:

7 intrebari şi raspunsuri, despre epilarea definitiva, oferite de un specialist!

Ce spun clientii

” Intai, sa ma prezint. Am 40 de ani, o viata mereu pe fuga, un dead-line mereu aproape si dince in ce mai putin timp pentru mine. Va recunoasteti cumva? Si inainte de a va spune povestea mea, sa va intreb ceva: va mai aduceti aminte senzatia pielii de cand aveati mult mai putini ani si ziua aparitiei ridurilor vi se parea undeva la ani lumina... „