Stiri & Presa

Program injectabile la costuri reduse pentru pacienti

17 Noiembrie 2014

Programul de injectabile pentru pacienti permite efectuarea unor tratamente injectabile - botox, acid hialuronic, mezoterapie cu ace, terapie PRP (vampir), terapii laser ale pielii precum si proceduri chirurgicale in cadrul programelor de training Q Education - Centru de Training in Medicina Estetica si Chirurgie din Q Clinic. In timpul acestor programe de training sunt subventionate terapiile estetice de mai sus cu procente intre 30 - 50%. Pacientii inscrisi in aceste programe isi pot efectua la costuri reduse terapii din medicina estetica minim invaziva, terapii laser ale pielii precum si anumite interventii chirurgicale in timpul programelor de educatie Q Education. Pacientii care doresc acest lucru se pot adresa si inscrie la adresa contact@q-education.ro, 0721376265 - Sandra Raslan.

Programul cursurilor:

21 - noiembrie - Botox;

22 - noiembrie - Acid hialuronic, mezoterapie cu ace, terapie vampir;

12 decembrie - Botox;

13 decembrie -- Acid hialuronic, mezoterapie cu ace, terapie vampir;

In luna decembrie vom anunta programele de training pentru primele luni ale anului 2015 in injectabile dar si in terapii laser ale pielii si chirurgie estetica.


Inapoi
Injectabile
Ce spun clientii

” Frumusetea e ceva ce toata lumea si-o doreste. Asa te simti implinita si admirata de cei din jurul tau. Bineinteles ca fiecare din noi are o frumusete tipica, dar daca aceasta poate fi imbunatatita nu mai trebuie sa stai pe ganduri. Unul din visele multor femei, din care fac si eu parte, e sa aiba buzele pline si colorate permanent. Vroiam d... „