Stiri & Presa

Program injectabile la costuri reduse pentru pacienti

17 Noiembrie 2014

Programul de injectabile pentru pacienti permite efectuarea unor tratamente injectabile - botox, acid hialuronic, mezoterapie cu ace, terapie PRP (vampir), terapii laser ale pielii precum si proceduri chirurgicale in cadrul programelor de training Q Education - Centru de Training in Medicina Estetica si Chirurgie din Q Clinic. In timpul acestor programe de training sunt subventionate terapiile estetice de mai sus cu procente intre 30 - 50%. Pacientii inscrisi in aceste programe isi pot efectua la costuri reduse terapii din medicina estetica minim invaziva, terapii laser ale pielii precum si anumite interventii chirurgicale in timpul programelor de educatie Q Education. Pacientii care doresc acest lucru se pot adresa si inscrie la adresa contact@q-education.ro, 0721376265 - Sandra Raslan.

Programul cursurilor:

21 - noiembrie - Botox;

22 - noiembrie - Acid hialuronic, mezoterapie cu ace, terapie vampir;

12 decembrie - Botox;

13 decembrie -- Acid hialuronic, mezoterapie cu ace, terapie vampir;

In luna decembrie vom anunta programele de training pentru primele luni ale anului 2015 in injectabile dar si in terapii laser ale pielii si chirurgie estetica.


Inapoi
Injectabile
Ce spun clientii

” Am 35 ani. In anii care au trecut, viata si greutatile prin care aproape toti trecem nu si-au lasat o amprenta puternica pe chipul meu deoarece sunt o fire luptatoare si optimista si in plus, sportul practicat regulat m-a ajutat. Insa ultimii doi ani au fost incredibil de incarcati, iar doi din membrii cei mai dragi din familia mea au fost e... „