Stiri & Presa

Program injectabile la costuri reduse pentru pacienti

17 Noiembrie 2014

Programul de injectabile pentru pacienti permite efectuarea unor tratamente injectabile - botox, acid hialuronic, mezoterapie cu ace, terapie PRP (vampir), terapii laser ale pielii precum si proceduri chirurgicale in cadrul programelor de training Q Education - Centru de Training in Medicina Estetica si Chirurgie din Q Clinic. In timpul acestor programe de training sunt subventionate terapiile estetice de mai sus cu procente intre 30 - 50%. Pacientii inscrisi in aceste programe isi pot efectua la costuri reduse terapii din medicina estetica minim invaziva, terapii laser ale pielii precum si anumite interventii chirurgicale in timpul programelor de educatie Q Education. Pacientii care doresc acest lucru se pot adresa si inscrie la adresa contact@q-education.ro, 0721376265 - Sandra Raslan.

Programul cursurilor:

21 - noiembrie - Botox;

22 - noiembrie - Acid hialuronic, mezoterapie cu ace, terapie vampir;

12 decembrie - Botox;

13 decembrie -- Acid hialuronic, mezoterapie cu ace, terapie vampir;

In luna decembrie vom anunta programele de training pentru primele luni ale anului 2015 in injectabile dar si in terapii laser ale pielii si chirurgie estetica.


Inapoi
Injectabile
Ce spun clientii

” In ultima vreme ma preocupa din ce in ce mai mult problema parului de de asupra buzei superioare, mustata cu alte cuvinte si asta din cauza faptului ca una dintre prietenele mele mi-a atras atentia si m-a intrebat cand am fost ultima data la cosmetica. De atunci, am inceput sa ma uit din ce in ce mai des in oglinda, cateodata ma gandeam ca p... „