Stiri & Presa

Saptamana ”Q Life “

28 Octombrie 2015

    Fundatia Q Life doreste sa sprijine persoanele fara posibilitati materiale, oferindu-le, in perioada 16-21 noiembrie 2015, consultatii gratuite in una dintre urmatoarele specialitati: ofatlamologie, microchirurgie si chirurgie plastica, dermatologie, neurologie, stomatologie, chirurgie generala, ortopedie.
    Trimiteti un e-mail la adresa: povesteata@q-life.ro. Cazurile selectate vor beneficia de tratament medico-chirurgical gratuit.
    Saptamana Q Life este un proiect caritabil sustinut de Q Clinic , Q Vision si Q Smile care isi propune sa sprijine persoane  defavorizate prin actiuni similare viitoare.

    Ideea de a infiinta fundatia Q Life, a venit ca o nevoie fireasca de a ajuta persoanele cu probleme de sanatate, care nu isi permit sa beneficieze de o operatie costisitoare.
    Ne-am propus prin acest proiect sa punem la dispozitie infrastructura, medicii specialisti si abilitatile pentru a veni in ajutorul  acestor persoane si a le ajuta sa isi iinfrumuseteze calitatea vietii. Ne dedicam efortul si ne dorim sa facem o diferenta in viata lor, pe termen lung.


Inapoi
Ce spun clientii

” Am 35 ani. In anii care au trecut, viata si greutatile prin care aproape toti trecem nu si-au lasat o amprenta puternica pe chipul meu deoarece sunt o fire luptatoare si optimista si in plus, sportul practicat regulat m-a ajutat. Insa ultimii doi ani au fost incredibil de incarcati, iar doi din membrii cei mai dragi din familia mea au fost e... „