Stiri & Presa

Saptamana ”Q Life “

28 Octombrie 2015

    Fundatia Q Life doreste sa sprijine persoanele fara posibilitati materiale, oferindu-le, in perioada 16-21 noiembrie 2015, consultatii gratuite in una dintre urmatoarele specialitati: ofatlamologie, microchirurgie si chirurgie plastica, dermatologie, neurologie, stomatologie, chirurgie generala, ortopedie.
    Trimiteti un e-mail la adresa: povesteata@q-life.ro. Cazurile selectate vor beneficia de tratament medico-chirurgical gratuit.
    Saptamana Q Life este un proiect caritabil sustinut de Q Clinic , Q Vision si Q Smile care isi propune sa sprijine persoane  defavorizate prin actiuni similare viitoare.

    Ideea de a infiinta fundatia Q Life, a venit ca o nevoie fireasca de a ajuta persoanele cu probleme de sanatate, care nu isi permit sa beneficieze de o operatie costisitoare.
    Ne-am propus prin acest proiect sa punem la dispozitie infrastructura, medicii specialisti si abilitatile pentru a veni in ajutorul  acestor persoane si a le ajuta sa isi iinfrumuseteze calitatea vietii. Ne dedicam efortul si ne dorim sa facem o diferenta in viata lor, pe termen lung.


Inapoi
Ce spun clientii

” In ultima vreme ma preocupa din ce in ce mai mult problema parului de de asupra buzei superioare, mustata cu alte cuvinte si asta din cauza faptului ca una dintre prietenele mele mi-a atras atentia si m-a intrebat cand am fost ultima data la cosmetica. De atunci, am inceput sa ma uit din ce in ce mai des in oglinda, cateodata ma gandeam ca p... „