Proceduri neablative de reintinerire a pielii - Laser 1064 NM

Laserele din domeniul infrarosu Nd:YAG 1064 nm de la compania Sciton produc un efect termic si au ca tinta melanina, hemoglobina si apa din tesuturi. Se utilizeaza lumina infrarosie pentru remodelarea colagenului, reducerea leziunilor pigmentare si a vaselor de sange superficiale de la suprafata pielii. Spre deosebire de alte proceduri de tratament, aceasta tehnica protejeaza stratul superficial al pielii fara a prezenta complicatii. Rezultatele observate dupa efectuarea tratamentului includ reducerea ridurilor, a leziunilor vasculare, a laxitatii tegumentare (excesul de piele), imbunatatirea calitatii pielii, a texturii cat si a elasticitatii. Sunt necesare mai multe sedinte de tratament spatiate la diferite intervale de timp, in functie de stadiul de imbatranire a pielii si de particularitatile individuale stabilite in urma consultului de specialitate.

Tratamentul este comfortabil si nu necesita anestezie, desi unii pacienti pot sa prezinte o usoara senzatie de caldura la nivelul zonei de tratament. Post tratament poate sa apara o usoara roseata (eritem) sau fenomene inflamatorii (edem) la nivelul zonei tratate, fenomene ce dispar la scurt timp dupa efectuarea tratamentului. Deasemenea pe toata perioada tratamentelor se evita expunerea voluntara la soare si se incurajeaza folosirea cremelor speciale cu factor de protectie 50 +. In cazul expunerii la soare aceste creme cu SPF 50+ se reaplica la interval de 2-3 ore pentru a reduce riscul de complicatii (arsuri, hiperpigmentari) ale pielii.

Ce spun clientii

” Frumusetea e ceva ce toata lumea si-o doreste. Asa te simti implinita si admirata de cei din jurul tau. Bineinteles ca fiecare din noi are o frumusete tipica, dar daca aceasta poate fi imbunatatita nu mai trebuie sa stai pe ganduri. Unul din visele multor femei, din care fac si eu parte, e sa aiba buzele pline si colorate permanent. Vroiam d... „