Proceduri neablative de reintinerire a pielii - Laser 1540 NM

Rejuvenarea pielii prin metoda nonablativa de tratament 1540 nm Erbium Glass a revolutionat procedurile de reintinerire ale pielii. Se obtin rezultate similare cu cele date de laserele ablative totale (eliminarea completa a straturilor superficiale ale pielii) dar cu timp de recuperare mult scurtat. Tratamentul consta in producerea unor microcoloane de coagulare in piele, pana la o adancime de 1 mm, stratul superficial al pielii ramanand intact iar tesutul dimprejurul acestor microcoloane neatins. Acesta tehnica beneficiaza de un proces de vindecare mai rapid, cu risc scazut de complicatii. Datorita actiunii de regenerare a zonelor netratate dintre microcoloanele de coagulare, dermul necrozat este rapid inlocuit de un tesut nou, mult mai bogat in colagen. Astfel in urma acestor tratamente se observa o imbunatatire vizibila a texturii pielii, ridurile, liniile fine si porii de la nivelul fetei se reduc, deasemenea se imbunatatesc si cicatricile post acnee iar aspectul general al pielii este unul natural, mai ferm, luminos si mult intinerit.

Pe toata perioada tratamentelor este foarte importanta evitarea expunerii voluntara la soare si se incurajeaza folosirea cremelor speciale cu factor de protectie 50 +. In cazul expunerii la soare aceste creme cu SPF 50+ se reaplica la interval de 2-3 ore pentru a reduce riscul de complicatii (arsuri, hiperpigmentari) ale pielii.

Laserele non-ablative fractionate prezina rezultate mai bune fata de laserele traditionale, deoarece au timp de recuperare mai scurt, risc scazut de complicatii, necesitand in schimb mai multe sedinte de tratament (3-6), in functie de nivelul de imbunatatire al pielii dorit atat de catre pacient cat si de catre medicul curant.

Pliant

Pliant

Tratamentul CicatricilorAflati mai multe din articolele Esthetiq Magazine Nr. 1:

Aflati mai multe din articolele Esthetiq Magazine Nr. 1:

Tehnologia laser 1540 nm

Ce spun clientii

” Am 35 ani. In anii care au trecut, viata si greutatile prin care aproape toti trecem nu si-au lasat o amprenta puternica pe chipul meu deoarece sunt o fire luptatoare si optimista si in plus, sportul practicat regulat m-a ajutat. Insa ultimii doi ani au fost incredibil de incarcati, iar doi din membrii cei mai dragi din familia mea au fost e... „