Radiochirurgie dermatologica Ellman

   Unitatea Ellman pentru radiochirurgie cu dispozitivul SURGITRON® 4.0 Dual RF™ S5 utilizeaza radiofrecvenţa inalta (de 4 Mhz) pentru interventii chirurgicale care se realizeaza fara sangerare, cu reactii inflamatorii si durere post-interventionale minime si cu timp de recuperare mult redus fata de interventiile chirurgicale clasice. Vindecarea este rapida, riscul de complicatii (infectii, hematoame) este semnificativ redus iar recomandarile postoperatorii sunt minime.

   Unitatea Ellman pentru radiochirurgie utilizeaza radiofrecventa inalta (de 4 Mhz) pentru interventii chirurgicale care se realizeaza fara sangerare, cu  reactii inflamatorii si durere post-interventionale minime si cu timp de recuperare mult redus fata de interventiile chirurgicale clasice. Vindecarea este rapida, riscul de complicatii (infectii, hematoame) este semnificativ redus iar tratamentele postoperatorii sunt minime.

   Prin aceasta procedura se pot indeparta de la nivelul pielii atat leziuni benigne (veruci, nevi pigmentari in prealabil evaluati dermatoscopic, dermatofibroame, telangiectazii) cat si maligne (carcinoame cutanate, melanoame), se pot preleva biopsii cutanate, se pot efectua matricectomii pentru diferite  afectiuni ale unghiilor (unghia incarnata, veruci periunghiale).

Noi proceduri de tratament  al laxităţii tegumentare –  Radiofrecvenţa

Noi proceduri de tratament al laxităţii tegumentare – Radiofrecvenţa

Noi proceduri de tratament al laxităţii tegumentare – Radiofrecvenţa

Ce spun clientii

” Botox: iata ceva care acum nu mai mult de 1 an si ceva ani mi se parea ceva extrem de avangardist si,intr-un anumit fel, doar o idee pe care o vezi cel mult la televizor si cu care nu te-ai gandit vreodata ca o sa poti face cunostinta fata in fata. Dar se pare ca azi lucruri le avanseaza mult mai repede decat am crezut vreodata si acele idei... „