Remodelare corporala prin lipoliza / lipoaspiratie asistata laser

   Lipoaspiratia laser este una dintre cele mai recente inovatii din chirurgia estetica, avand la baza principiul distrugerii (prin rupere) a peretelui adipocitelor (celulele grasoase) cu ajutorul fascicolului laser, intr-o maniera atraumatica pentru tesuturi. Se obtine astfel o masa lichida de material grasos, care poate fi extrasa prin aspiratie in functie de cantitatea acesteia. Tehnica se realizeaza in anestezie loco-regionala, complicatiile post-interventionale sunt minime iar timpul de recuperare este scurt.

   Rezultatele sunt net superioare lipoaspiratiei clasice, asociat se produce si un efect de skin-tightening-modelarea pielii pe noua forma obtinuta prin evacuarea excesului adipos iar ca si noutate, tesutul adipos aspirat poate fi recoltat in vederea extragerii si banking-ului de celule stem, acestea reprezentand o reala investitie in viitorul sanatatii proprii, terapiile cu celule stem deschizand noi perspective de tratament.

Pliant

Pliant

Lipoaspiratia asistata laserAflati mai multe din articolele Esthetiq Magazine Nr. 3:

Aflati mai multe din articolele Esthetiq Magazine Nr. 3:

Remodelarea corporala prin lipoliza laser

Aflati mai multe din articolele Esthetiq Magazine Nr. 6:

Aflati mai multe din articolele Esthetiq Magazine Nr. 6:

SCITON. Lipoliza asistata laser

Aflati mai multe din articolele Esthetiq Magazine Nr. 9:

Aflati mai multe din articolele Esthetiq Magazine Nr. 9:

Lipoaspiratia laser... Mit sau adevar?

Ce spun clientii

” Frumusetea e ceva ce toata lumea si-o doreste. Asa te simti implinita si admirata de cei din jurul tau. Bineinteles ca fiecare din noi are o frumusete tipica, dar daca aceasta poate fi imbunatatita nu mai trebuie sa stai pe ganduri. Unul din visele multor femei, din care fac si eu parte, e sa aiba buzele pline si colorate permanent. Vroiam d... „