Remodelare corporala prin criolipoliza

   CoolTech® este un tratament non-invaziv si fara durere ce foloseste o tehnologie performanta de criogenare care elimina definitiv grasimea in exces. Procedura de criolipoliza CoolTech® reduce eficient tesului adipos localizat avand un sistem de racire controlat incorporat intr-un dispozitiv cu vacuum. Cu ajutorul acestuia, grasimea este separata si izolata iar restul tesului si fibrele de colage sunt protejate.

   Cum actioneaza?
   Aplicatorul atrage in maner testului gras printr-un efect de vacuum ce reduce temporar circulatia sangvina si faciliteaza crioterapia. Dupa acest tratament se instaleaza procesul natural de eliminare a grasimilor prin sistemul limfatic.
  CoolTech® este singurul device care raceste pana la – 8 grade Celsius in mai putin de un minut, reducand durerea simtita în timpul tratamentului, spre deosebire de celelalte aparate de criogenare existente pe piata, care ajung doar la -3 grade în 10 minute!
   Fiecare dintre noi are un numar finit de celule adipoase. Un adipocit contine apa, glicerol si acizi grasi (pana la 5 tipuri).  CoolTech® este singurul capabil sa distruga patru din cei cinci acizi grasi, cel de-al cincilea fiind singurul care poate fi eliminat definitiv la o temperatura de – 43 de grade Celsius.

   Rezultate
   In medie, stratul de grasime este redus circumferential cu cca 5.3 cm ± 1.3 cm.
   Aceste rezultate sunt vizibile dupa 3 saptamani de la prima sedinta.

   Etape
   1. Efectul de vacuum al CoolTech® retine doar grasimea in exces, protejand in acelasi timp si restul tesutului si fibrele de colagen.
   2. Vacuumul scade circulatia sangvina din zona de tratament, ceea ce determina un control targetat al zonei tinta.
   3. Tesul adipos intra in contact cu placutele de racire ale aplicatorului. Acestea genereaza efectul de racire pana tesul ajunge la temperatura programata.
   4. Tratamentul nu trebuie sa dureze mai putin de 60 minute pentru a obtine rezultatele dorite. Dupa tratament, grasimea este eliminata gradual printr-un proces metabolic natural.

grafic 2
   Criogenarea si vacuumul distrug definitiv adipocitele, eliminand cca. 30 % din grasime intr-o singura sedinta.

   Zone de tratament   

 

  • Abdomen
  • Fese
  • Genunchi
  • Solduri
  • Coapse
  • Picioare
     

   Tratament eficient si sigur

   Odata distruse, celulele moarte sunt eliminate cu ajutorul macrofagilor, care elimina tesuturile moarte, reciclandu-le si trasformandu-le în aminoacizi, peptide si proteine, fara posibilitatea de regenerare. Cu aceasta terapie se pot trata maxim 3 zone corporale, pentru că organismul nostru beneficiaza de un numar fix de macrofagi, care fac fata cu brio unui numar finit de celule adipoase moarte.
 

   mg_8022final

Ce spun clientii

” Am 35 ani. In anii care au trecut, viata si greutatile prin care aproape toti trecem nu si-au lasat o amprenta puternica pe chipul meu deoarece sunt o fire luptatoare si optimista si in plus, sportul practicat regulat m-a ajutat. Insa ultimii doi ani au fost incredibil de incarcati, iar doi din membrii cei mai dragi din familia mea au fost e... „