Consult Anti-Aging si Medicina Estetica

 

Consult antiaging si chirurgie estetica

 

   In luarea deciziei unui tratament estetic exista trei etape importante: consultul anti-aging, documentarea despre tratamentele indicate de catre medic si luarea deciziei propriuzise in cunostinta de cauza. Consultul anti-aging reprezinta o evaluare initiala a semnelor si modificarilor de aging (imbatranire). In cadrul consultului se evalueaza diferite regiuni anatomice: fata, gatul decolteul, mainile iar la cerere alte regiuni anatomice.


   Toate aceste regiuni sunt evaluate in termeni de riduri statice sau dinamice,  volum, caderea gravitationala a partilor moi, modificarile osoase, laxitatea, textura pielii, pigmentul precum si leziunile vasculare (ex. cuperoza, stelute vasculare). Regiunea fetei necesita o atentie speciala, aceasta regiune este evaluata in cele trei segmente: superior (frunte), regiune mijlocie a fetei (pometi) impreuna cu regiunea perioculara (pleopa inferioara, superioara) dar si regiunea inferioara a fetei (buze, linia mandibulara).

   Dupa aceasta evaluare se face o indicatie si un plan de tratament pentru toate aceste modificari atat pe termen scurt si mediu dar si recomandari pe termen lung avand in vedere ca procesul de imbatranire este un proces continuu. Recomandarile de tratament fac parte din categoria terapiilor minim-invazive estetice (botox, acid hialuronic, laser, microdermabraziune, mezoterapie cu sau fara ace etc.) sau terapiilor invazive (laser resurfacing, chirurgie, transfer de grasime etc.).

Ce spun clientii

” Frumusetea e ceva ce toata lumea si-o doreste. Asa te simti implinita si admirata de cei din jurul tau. Bineinteles ca fiecare din noi are o frumusete tipica, dar daca aceasta poate fi imbunatatita nu mai trebuie sa stai pe ganduri. Unul din visele multor femei, din care fac si eu parte, e sa aiba buzele pline si colorate permanent. Vroiam d... „