Tratamentul vergeturilor

    Vergeturile sunt defapt cicatrici lineare, rezultate in urma intinderii bruste si excesive a tesutului cutanat – care a dus la ruperea lineara a fibrelor de collagen si elastina din derm (stratul mijlociu al pielii). Daca pana nu demult nu exista niciun tratament specific si cu rezultate notabile, iata ca acum tehnologia laser se poate aplica cu success in tratamentul vergeturilor. Platforma Palomar StarLux 500 utilizata la noi in cabinet, dispune de un modul non-ablativ (nu indeparteaza straturile pielii) de tratament, cu ajutorul caruia se administreaza la nivelul pielii cu probleme microfascicule laser, acestea avand ca si tinta stimularea producerii de noi fibre de collagen si elastina. Aceste noi fibre le inlocuiesc treptat pe cele distruse, avand ca rezultat final imbunatatirea mult vizibila a zonelor cu vergeturi. Procedura de aplicare a impulsurilor laser este nedureroasa, reactiile post-aplicare sunt minime iar perioada de recuperare aproape ca nu este necesara. De regula, pentru obtinerea de rezultate optime se recomanda mai multe sedinte de tratament, intre 4 si 6, spatiate la anumite intervale de timp, in functie de aspectul leziunilor.

    Relevant si incurajator pentru terapia vergeturilor cu ajutorul platformei Palomar StarLux 500 este faptul ca toti pacientii tratati au avut un mare grad de satisfactie, avand in vedere rezultatele modeste sau chiar inexistente ale tratamentelor incercate in trecut.

Pliant

Pliant

Tratamentul cicatricilor si vergeturilor cu tehnologia laserAflati mai multe din articolele Esthetiq Magazine Nr. 9:

Aflati mai multe din articolele Esthetiq Magazine Nr. 9:

Tratamentul vergeturilor-mit sau realitate?

Ce spun clientii

” Botox: iata ceva care acum nu mai mult de 1 an si ceva ani mi se parea ceva extrem de avangardist si,intr-un anumit fel, doar o idee pe care o vezi cel mult la televizor si cu care nu te-ai gandit vreodata ca o sa poti face cunostinta fata in fata. Dar se pare ca azi lucruri le avanseaza mult mai repede decat am crezut vreodata si acele idei... „