GOLD SNAIL

GOLD-SNAIL – o linie completă de ingrijire care are ca ingrediente principale: extractul de melc , apreciat in special pentru efectele sale de regenerare,   intinerire si sanatate a tesuturilor , şi aurul, care ofera stralucire pielii.

 

Proprietățile benefice ale extractului de melc, ce îl fac un ingredient extrem de căutat în produsele de ingrijirea pielii au fost redescoperite relativ recent.Inca din antichitate erau cunoscute beneficiile extractului de melc cand din mucus si cochilii zdrobite  se realizau remedii pentru tratarea ranilor si cicatricelor. Ingredientul a ajuns în atenția producătorilor de skin care atunci când un grup de crescători din Koreea de Sud și Japonia au remarcat că după manevrarea melcilor fără mănuși, pielea lor devine mult mai netedă și mai sănătoasă, zgârieturile se vindeca mult mai rapid, iar cicatricile se estompează și dispar într-un timp foarte scurt.

Extractul de melc are în compoziție un complex de ingrediente extrem de benefice pentru ten precum alantoina, collagen, elastină, acid glycolic, vitamina A, C, E și peptide antimicrobiene.

Beneficiile pe care le au produsele de skincare pe baza de extract de melc sunt:

- păstrează pielea  sănătoasă și îmbunătățeste  funcțiile celulare datorită substanțelor antioxidante

- previne îmbătrânirea prematură a pielii și apariția ridurilor

- accelereaza regenerarea celulara oferind un aspect tanar si neted al tenului

- deschide porii înfundați

- crește elasticitatea țesuturilor

- remediu activ împotriva acneei si a cicatricilor post acneice

- conferă stralucire și luminozitate tenului prin hidratarea profundă a pielii

- echilibreaza secretia de sebum

- potrivite oricarui tip de ten

  • Grey Facebook Icon

© 2019 by Q Clinic