top of page

     Acneea este o afectiune comuna in randul adolescentilor dar poate fi intalnita si la persoanele adulte. Aceasta are un puternic impact emotional asupra pacientilor care se lupta adesea nu numai cu aspectul inestetic al leziunilor dar si cu cicatricile pe care acestea le lasa.

     Acneea apare atunci  cand pielea produce sebum in exces care infunda porii (se formeaza asa numitele puncte negre sau comedoane) ca mai apoi sa apara inflamatia si dezvoltarea bacteriilor (apare aspectul de pustule si chisturi dureroase) iar intr-un final cicatrici inestetice.

     La Q Clinic gasiti solutia completa  atat pentru tratamentul eficient al acneei cat si al cicatricilor postacnee: dupa o consultatie initiala medicul va va recomanda  un set de analize care sa ajute la identificarea unor posibile cauze ale acneei si  va discuta cu dvs tratamentul care vi se potriveste cel mai bine. Acesta poate include medicamente, creme, peelinguri chimice, microdermabraziune, extractii, tratamente combinate cu lumina intens pulsata si laser (programul BBL Forever Clear), tehnologii fractionate de ultima generatie pentru cicatrici sau pori dilatati (Sciton Pro Fractional, Ematrix), terapii regenerative pentru cicatrici (Terapia Vampir cu Microneedling).

     Tratamentul acneei presupune perseverenta si respectarea intocmai a indicatiilor  medicului  atat pe durata tratamentului cat si dupa pentru a obtine cele mai bune rezultate.

bottom of page