top of page

Folosind ultima tehnologie laser și inovațiile tehnologice precum BBL, combinăm experiența și metodele cumulate pentru a oferi rezultate individualizate impresionante și de durată, fie că vorbim despre epilare definitivă laser, riduri, cicatrici sau pigmentare.

Ne dedicăm toată experiența și munca de o viață pentru a ne satisface pacienții cu rezultate demne de pionierat în domeniul esteticii.

Avem soluții inovative pentru nenumărate situații estetice și medicale.

Sciton Joule este cea mai performantă platformă laser recunoscută la nivel mondial în domeniul medical estetic. Sciton este un laser medical și estetic produs în U.S.A, cu rezultate dovedite de studiile efectuate la Stanford University și de studiile clinicilor de estetică și dermatologie din cele mai renumite clinici.

Calitatea actului medical este mai mult decât mantra pentru Sciton, este o obsesie. De la design și producție, la serviciile oferite, cei de la Sciton sunt dedicați producției și suportului tehnologic și medical, astfel încât rezultatele întrec așteptările. Sciton a fost creat pentru a oferi cea mai avansată tehnologie laser și BBl. Cu experiență de mai bine de un deceniu, sistemele Sciton au devenit standardul dorit în terapia estetică și medicală dermatologică.

Dorința nostră de a oferi rezultate care întrec așteptările este motivul pentru care am ales platforma Sciton pentru clinica noastră.

BBL FOREVER YOUNG

Clinica noastră dispune de cea mai avansată tehnologie și cea mai bună aparatură, pentru tratarea problemelor cu care pacienții noștri se confruntă. Laserul SCITON poate trata vasele sparte de pe nas, fata, picioare, cuperoză, rozacee, cicatrici, leziuni roșii de vergeturi, acnee activă sau pete pigmentare apărute din cauza vârstei sau soarelui, pistrui, riduri și ajută la eliminarea permanentă a părului de pe corp.

Ce este BBL Forever YOUNG?

Tratamentul BBL (Broadband Light) Forever Young se realizează cu ajutorul laserului Sciton și a ridicat noi standarde în tratarea pielii cu probleme din cauza îmbătrânirii, soarelui, stilului de viață etc. BBL Forever Young reușește să reîmprospăteze celulele pielii, să reducă permanent creșterea părului, tratează leziuni ale pielii și acneea.

Ce putem trata cu BBL?

Cu ajutorul tehnologiei de care dispunem, pacienții pot obține o îmbunătățire semnificativă a pielii, cu ajutorul unei metode non-invazive. Laserul Sciton are o gama largă de lungimi de undă, care pot fi personalizate de către specialiștii noștri, astfel încât să se potrivească perfect pentru fiecare pacient în parte. BBL necesită mai puține ședințe pentru obținerea unui rezultat satisfăcător, decât alte sisteme IPL.

SCITON BBL Forever Young poate fi descris astfel:

• Eficient

• Versatil

• Puternic

• Rapid

• Sigur

• Ușor de utilizat

Ce trebuie să știi depre epilarea definitivă ?

Părul de pe corp poate deveni deranjant dacă este prezent în abundență și provoacă foliculită. Acest lucru este frustrant mai ales pe timpul verii, iar procesul de epilare cu ceară sau cu lama devine din ce în ce mai des și stresant.

Laserul Sciton reduce permanent creșterea părului printr-un tratament rapid, eficient și confortabil pentru pacienții noștri. Acest laser are o combinație de beneficia care nu pot fi găsite și la alte lasere pentru îndepărtarea permanentă a părului.

Majoritatea laserelor pentru epilare definitivă, îndreaptă toată energia spre o singură zona, SCITON folosește o fluență joasă în impulsuri multiple, astfel protejând pielea în timp ce temperatura crește progresiv pentru a ajunge la nivelul optim pentru îndepărtarea firelor de par. Acest laser dispune și de o răcire specială continuă, ce menținea temperature scăzută în timpul tratatmentului.

Epilarea progresiv definitivă o efectuăm cu BBL (lumină intens pulsată) sau cu ND-YAG Laser.

Dintre avantajele epilării definitive amintim:

• Este mai puțin dureroasă decât epilarea cu ceară

• Părul dispare în câteva ședințe

• Sciton are soft pentru toate tipurile de piele, inclusiv pielea bronzată și pielea închisă la culoare.

• Are rezultate excelente chiar și pentru părul de pe față sau părul care crește în diverse regiuni unde creșterea părului este controlată hormonal ( axila, labii, scrot).

• Odată cu dispariția foliculilor piloși, dispare și foliculita, așadar pielea epilată definitiv este mai netedă, mai fină și mai strălucitoare.

Ce este SkinTyte?

Este un tratament bazat pe principiul termolizei selective și folosește lumina intens pulsată la o anumită lungime de undă pentru a încălzi pielea în profunzime, în timp ce păstrează epiderma rece și o protejează. Astfel tratamentul este rapid, eficient și fără o perioadă de recuperare. Rezultatul final este un aspect mai tânăr.

Cum funcționează SkinTyte?

Cu ajutorul undelor infraroșii se încălzește colagenul din dermul profund. Acest proces produce scindarea parțială a fibrelor de colagen și contracția lor. Prin încălzire se inițiază un proces de vindecare naturală fiziologică, cu reînoirea structurii de colagen, ceea ce duce la o creștere a fermității pielii. Răcirea intensă de la suprafață pielii este menținută cu ajutorul suprafeței de contact a sondei pe toată durata tratamentului și oferă o senzație confortabilă și siguranță.

Cum este tratamentul?

Energia luminoasă SkinTyte este livrată în secvențe rapide pulsate. Nu este nevoie să aplicăm cremă anestezică. Impulsurile sunt repetate pe o anumită zona pentru a oferi rezultatele dorite. Dacă fața și gâtul pot fi tratate timp de 30 de minute, timpul de tratament depinde de suprafață altor zone.

La ce să te aștepți după tratament?

Poți experimenta o ușoară roșeață a zonelor tratate imediat după tratament, pentru câteva minute. Nu este nevoie de o perioadă de recuperare, deoarece este un tratament non-invaziv. Îți poți relua activitățile normale după procedură. Poți aplica cremă cu protecție solară după fiecare tratament.

Ce rezultate aștepți?

Rezultatele SkinTyte pot varia de la un pacient la altul. Se recomandă acest tratament pacienților care doresc îmbunătățire moderată și notabilă a aspectului pielii, fără intervenții chirurgicale. Efectele procedurii pot varia de la pacient la pacient. Rezultatele finale au nevoie aproximativ 4 luni, deoarece structura colagenică crește și se reconstruiește în acest timp.

Ce zone pot fi tratate?

SkinTyte se adresează oricărei zone a corpului care are nevoie de fermitate, cele mai frecvent tratate sunt fața, gâtul, abdomenul și brațele.

bottom of page