top of page

CoolTech - Aparat Profesional de Criolipoliza pentru Clinici si Saloane de Estetica
CoolTech este un aparat de criolipoliza pentru clinici estetice si saloane de infrumusetare, dedicat tratamentelor de slabire localizata si remodelare corporala non-invaziva. Prin folosirea tehnologiei speciale de criolipoliza CoolTech, acest aparat ofera locatiei dumneavoastra posibilitatea de a efectua tratamente de slabire localizata si remodelare corporala la un nivel de eficienta foarte ridicat si in conditii optime de siguranta. Aparatul de criolipoliza CoolTech ofera pacientilor rezultate net superioare pe toate zonele importante de tratament precum coapse, fese, abdomen si brate, datorita tehnologiei avansate de racire controlata si protejare simultana a tesuturilor adiacente.

Tratamentele de criolipoliza cu aparatul CoolTech sunt non-invazive si fara durere, ele folosind o tehnologie performanta de criogenare care elimina definitiv grasimea in exces. Procedura de criolipoliza CoolTech reduce eficient tesutul adipos localizat, avand un sistem de racire controlat incorporat intr-un dispozitiv cu vacuum. Cu ajutorul acestuia, grasimea este separata si izolata, iar restul tesutului si fibrele de colagen sunt protejate.

Astfel, pacientii dumneavoastra se vor putea bucura de un tratament de slabire localizata rapida, fara efecte secundare. Avantajele majore ale aparatului de criolipoliza CoolTech sunt rezultatele vizibile imediat, siguranta pacientului si recuperarea rapida a investitiei datorita eficientei tehnologiei. Toate aceste elemente fac din aparatul de criolipoliza CoolTech una dintre cele mai bune solutii de slabire localizata si remodelare corporala pentru clinici si saloane de infrumusetare.

Ce este Criolipoliza Cooltech?
Criolipoliza este un tratament medical folosit pentru a distruge celulele grase. Principiul de actiune al criolipolizei Cooltech se bazeaza pe o racire controlata, -8 grade Celsius, ce distruge adipocitele pentru remodelarea corporala. Expunerea la rece este realizata in asa fel incat sa afecteze doar celulele grase, fara a leza pielea sau alte organe. Procedura este considerata o alternativa non-chirurgicala la liposuctie si ofera salonului sau clinicii dumneavoastra o solutie durabila pentru tratamente de slabire si remodelare.
 

De ce sa Alegeti Criolipoliza Cooltech?
Aparatul Cooltech este o foarte buna alegere pentru locatiile ce ofera tratamente de slabire localizata datorita eficientei dovedite a tratamentului, lucru ce permite efectuarea mai multor tratamente intr-un interval mai redus de timp. Temperatura mai scazuta la care se efectueaza tratamentele Cooltech, prin comparatie cu alte aparate, ofera clientilor dumneavoastra satisfactia de a vedea rezultate mai repede, fiind astfel mai usoara loializarea acestora fata de locatia dumneavoastra.
 

Pasii Tratamentului de Criolipoliza Cooltech
Aparatul de Criolipoliza Cooltech are un mod specific de actiune, care consta in combinarea racirii si efectului de vacuum pentru a obtine eliminarea naturala a tesutului gras. Pasii de tratament sunt urmatorii:

1) Terapeutul/ Medicul aplica o membrana protectoare si apoi aseaza aplicatorii speciali CoolTech pe zona de tratament.

2) Aplicatorii CoolTech folosesc un efect de vacuum pentru a trage tesutul gras in zona de tratament.

3) Tesutul gras este racit la o temperatura de -8 grade Celsius, obtinuta in mai putin de un minut.Membrana protectoare protejeaza epiderma de efectul temperaturii scazute, aceasta actionand numai profund, in tesutul adipos.

4) Expuse la temperatura scazuta, adipocitele (celulele de grasime) sunt distruse, fara a fi afectate alte tipuri de celule.

5) Celulele adipoase sunt procesate si eliminate in mod natural de catre organism.

Criolipoliza Cooltech - Mod de Actiune
Aplicatorul atrage in maner tesutul gras printr-un efect de vacuum ce reduce temporar circulatia sangvina si faciliteaza crioterapia. Dupa acest tratament se instaleaza procesul natural de eliminare a grasimilor prin sistemul limfatic. CoolTech este singurul device care raceste pana la - 8 grade Celsius in mai putin de un minut, reducand durerea simtita în timpul tratamentului, spre deosebire de celelalte aparate de criogenare existente pe piata, care ajung doar la - 3 grade in 10 minute.
 

Etapele tratamentului CoolTech
Efectul de vacuum al CoolTech® retine doar grasimea in exces, protejand in acelasi timp si restul tesutului si fibrele de colagen. Vacuumul scade circulatia sangvina din zona de tratament, ceea ce determina un control targetat al zonei tinta. Tesutul adipos intra in contact cu placutele de racire ale aplicatorului. Acestea genereaza efectul de racire pana tesutul ajunge la temperatura programata. Tratamentul nu trebuie sa dureze mai putin de 60 minute pentru a obtine rezultatele dorite. Dupa tratament, grasimea este eliminata gradual printr-un proces metabolic natural.

Ce se Intampla dupa Criolipoliza Cooltech?
Odata distruse cu ajutorul criolipolizei, celulele moarte sunt eliminate cu ajutorul macrofagilor, care elimina tesuturile moarte, reciclandu-le si trasformandu-le în aminoacizi, peptide si proteine, fara posibilitate de regenerare. Cu aceasta terapie se pot trata maxim 3 zone corporale, pentru că organismul nostru beneficiaza de un numar fix de macrofagi, care fac fata cu brio unui numar finit de celule adipoase moarte.
 

Sistem Eficient de Protectie a Dermului in Timpul Criolipolizei
Pe tot parcursul tratamentului, pielea este protejata de o membrana speciala Cooltech, care previne efectele negative ale temperaturilor scazute asupra suprafetei pielii, fara a nega insa efectul de slabire localizata al criolipolizei.
 

Pe ce zone de tratament se poate lucra cu Cooltech?
• Abdomen
• Fese
• Genunchi
• Solduri
• Coapse
• Picioare
• Gusa
• Pliuri Axila
• Linie sutien

bottom of page