top of page
HydraFacial

Aparatul HydraFacial este cea mai recenta si avansata tehnologie non-laser de refacere a tesutului cutanat. HydraFacial este singurul echipament de hidrodermoabraziune care combina simultan curatarea, exfolierea, extractia, hidratarea si protectia oferita de antioxidanti, rezultand o piele mai curata, mai frumoasa fara disconfort si timp de recuperare. HydraFacial ofera un tratament calmant, non-invaziv si non-iritant. 

 

Cu ajutorul aparatului HydraFacial se elimina liniile fine, ridurile, porii mariti si congestionti, se trateaza tenul acneic, hiperpigmentatia si petele de varsta. 
Procedura HydraFacial este destinata tuturor tipurilor de ten. Incepe acum propriul program cu HydraFacial pentru a reprograma procesul de imbatranire a pielii.

 

In fiecare zi suntem expusi la factori externi precum: stres, poluare, toxine si, cel mai important, razele solare. Acestia sunt cunoscuti ca radicali liberi si reprezinta factorul principal de deteriorare si imbatranire a pielii. 
Radicalii liberi distrug celulele pielii, impiedicandu-le sa functioneze adecvat. Cel mai natural mod de a lupta impotriva radicalilor liberi il reprezinta antioxidantii care neutralizeaza, restabilesc si protejeaza pielea de agresiuni. 

Acestia pot fi gasiti in Vitaminele A si E sau in plante precum: rozmarinul, ceaiul, semintele de castan salbatic. Antioxidantii sunt vitali pentru o piele sanatoasa. 
HydraFacial nu doar elimina impuritatile de pe suprafata pielii, ci ofera tenului antioxidanti prin sistemul Vortex-Fusion®, cea mai avansata tehnica de hranire a pielii cu substante nutritive.

  • Curatare si Exfoliere Hydrafacial - celulele moarte sunt eliminate delicat pentru a lasa o piele noua si sanatoasa. 

  • Peeling cu acizi Hydrafacial - acest peeling gentil curata porii de impuritati si praf fara a irita sau leza tenul.

  • Extractii puncte negre Hydrafacial - fara durere, extractiile punctelor negre se fac automat cu ajutorul unui vortex care curata si elimina impuritatile din piele.

  • Hidratare superficiala Hydrafacial - antioxidantii si acidul hialuronic sunt introdusi in piele prin Vortex-Fusion® pentru hranirea si protejarea tenului.

  • Protectie Hydrafacial - utilizarea produsele HydraFacial Daily Essentials care ajuta la mentinerea rezultatelor pe o perioda indelungata si protejeaza pielea.

Screenshot_3.png
bottom of page