top of page

Cel Mai Bun Aparat pentru Tratamente Corporale si Diminuare Celulita

VelaShape III este echipamentul-etalon de remodelare corporala si diminuare celulita pentru clinici si saloane de infrumusetare. Un aparat exceptional, non-chirurgical, de tratare a zonelor cu celulita, VelaShape III ofera un tratament unic, usor de folosit, fara timp de recuperare, confortabil, terapeutic, ce ofera protocoale clinice avansate cu rezultate vizibile imediat.

Experienta vasta a Candela Medical si studiile clinice au contribuit la succesul echipamentului VelaShape III. Cu peste 15 ani de experienta in domeniul esteticii medicale, zeci de studii clinice si peste 10.2 milioane de tratamente realizate la nivel global, VelaShape III este cel mai performant echipament non-invaziv de remodelare corporala din lume.

VelaShape III este certificat CE pentru remodelare corporala si aprobat FDA pentru reducere circumferentiala in zona abdomenului si coapselor. VelaShape III ofera clientilor dumneavoastra un tratament non-invaziv de reducere a celulitei, cu ajutorul caruia se poate scadea in circumferinta pana la 2 cm, inca de la prima sedinta.

VelaShape III combina patru tehnologii pentru tratarea celulitei, anume lumina infrarosie, radiofrecventa bipolara, vacuumul si masajul cu role mecanice. Aparatul VelaShape 3 permite clinicii sau salonului de infrumusetare dezvoltarea unei intregi game de servicii si oferte de remodelare corporala, la un pret ce permite recuperarea rapida a investitiei. BeautyMed este distribuitorul oficial si unic al VelaShape 3 in Romania, autorizat de Candela Medical.

Ce este VelaShape III ? - Prezentarea Aparatului

VelaShape III este cel mai bun aparat de remodelare corporala si diminuare celulita de pe piata, produs de reputabila corporatie Candela Medical, etalon de calitate in industria medical-estetica. Unicitatea aparatului VelaShape 3 rezulta atat din sinergia celor patru tehnologii anti-celulitice: radiofrecventa, masajul cu role mecanice, terapia cu lumina infrarosie si radiofrecventa; cat si din puterea marita a aparatului in comparatie cu alte echipamente de remodelare corporala si diminuare celulita. Numeroase studii clinice atesta ca tratamentul VelaShape III poate inlatura de la primele sedinte pana la 2 cm de tesut adipos din zona abdominala si pana la 1,5 cm de pe coapse.

VelaShape III - Tehnologie, Beneficii si Rezultate
Tehnologia VelaShape 3 actioneaza asupra celulitei prin stimularea drenajului limfatic, a neocolagenezei si a unei circulatii capilare sanatoase. Tehnologia patentata a Candela, Elos, contribuie astfel la o stare de sanatate generala mai buna a tesutului, prin asistarea prodctiei de colagen si elastina. VelaShape III este un aparat pentru clinici si saloane aprobat FDA (US Food and Drug Administration) pentru diminuare celulita si remodelare corporala. Datorita performantei sale, VelaShape III este un aparat-etalon pentru tratamente corporale la nivel international.
 

Modul de Actiune al VelaShape III – Tehnologia Elos
Pe baza tehnologiei patentate Candela Medical - Elōs - VelaShape III combina lumina infrarosie (IR), radiofrecventa bipolara(RF), vacuumul si masajul cu role mecanice pentru a trata precis si eficient tesutul:

1.Lumina infrarosie (IR) incalzeste tesutul pana la 3mm adancime
2.Radiofrecventa bipolara (RF) incalzeste pana la 20mm in adancime
3.Vacuumul asigura livrarea exacta a energiei
4.Manipularea mecanica imbunatateste drenajul limfatic si diminueaza celulita

VelaShape III – Noi Inovatii pentru O Experienta Unica
Combinarea IR, cu vacuum si radiofrecventa incalzeste in profunzime celulele grase (adipocitele),tesutul inconjurator si fibrele de colagen. Designul optim al electrozilor si aplicarea vacuumului permite penetrarea mai rapida si profunda a caldurii in piele. Astfel, se stimuleaza circulatia, drenajul limfatic, metabolismul celular si depozitarea de colagen. Se intensifica si activitatea fibroblastelor si se remodeleaza matricea extracelulara. Rezultatul consta in reducerea laxitatii pielii, a volumului si in imbunatatirea generala a aspectului pielii.

In plus fata de predecesorul sau, VelaShape 3 este dotat cu o serie de imbunatatiri si noi tehnologii, ce duc eficienta tratamentelor la un nou nivel si ofera o experienta unica atat pentru pacient cat si pentru terapeut:

•Energia Radiofrecventei marita - pana la 150W;
•Timp mai scurt in atingerea temperaturii dorite;
•Reducerea timpului de tratament;
•Energie ridicata pentru incalzirea tesutului;
•Mai putine sedinte de tratament pentru rezultatele dorite;
•Cel mai bun tratament non-invaziv de diminuare a celulitei de pe piata;

 

Design Nou si Elegant
•Elegant, modern, design de ultima generatie;
•Usor, mobil, cu 60% mai mic, usor de amplasat in orice incapere;
•Abilitatea de manevrare cu ajutorul pedalei de picior reduce oboseala terapeutului;
•Design ergonomic ce permite mobilitatea operatorului in timpul terapiei;

 

Mecanism de feedback sofisticat
•Noul mecanism de Radiofrecventa Bipolara si senzor de temperatura incorporat;
•Livrarea constanta a energiei din Radiofrecventa;
•Monitorizare superioara a caldurii de la nivelul tesutului;
•Permite tratamente corporale mai precise si focusate;
•Creste confortul si siguranta pacientului;
•Constant, rezultate vizibile;

bottom of page