top of page
Caută

BBL FOREVER YOUNG – Soluție non-invazivă de întinerire a pielii pe termen lung

Actualizată în: 14 dec. 2022


Dr. Adrian Avram – medic specialist chirurgie estetică, plastică și reparatorie

DoctorQ Clinic Cluj-Napoca

 

Cum ar fi dacă ar exista un tratament care ar putea încetini îmbătrânirea și te-ar ajuta să ramai pentru totdeauna tânăr?


Dovezile științifice demonstrează că tratamentele regulate de întreținere care folosesc Forever Young BBL reînnoiesc funcțional pielea și întârzie îmbătrânirea pielii.


Tehnologia inovatoare BBL ™ oferită de Q Clinic tratează condițiile pielii asociate cu îmbătrânirea și deteriorarea dată de expunerea la soare. Aceasta va trata ridurile fine, petele de vârstă și soare, precum și vasele mici de sânge de pe față (cuperoză), dar poate fi folosit și pentru a trata gâtul, dosul mâinilor, decolteul, precum și alte zone ale corpului.

Forever Young BBL este o tehnică specială utilizată cu BBL (Broad Band Light) care elimină petele nedorite și capilarele responsabile de roșeața, stimulând în același timp colagenul și elastina pentru a regenera zonele afectate de soare. Efectul net al acestui tratament este o față strălucitoare și încetinirea îmbătrânirii pielii. Acest lucru a fost evaluat științific prin numeroase studii de către specialiști în domeniu din SUA (Standford University http://foreveryoungbbl.com) și Europa. Aceștia au constatat că peste 3.000 de gene responsabile de îmbătrînirea pielii au devenit "întinerite", rezultând îmbunătățirea ridurilor fine și a pigmentării pentru un aspect al pielii cu pana la 9 ani mai tânar.


Cum funcționează?


Energia luminoasă furnizată de BBL ™ va încălzi ușor straturile superioare ale pielii. Căldura absorbită de zonele vizate va stimula celulele pielii pentru a genera colagen nou, va inlatura pigmentul (melanina) si va coagula sangele in vasele mici producand inchiderea acestora. Acest lucru vă va ajuta să vă restaurați frumusețea naturală, sa aveti o piele mai fină, mai luminoasa și mai tânără.


Un tratament Forever Young BBL foloseste cu 3-4 filtre separate. Fiecare filtru are o țintă diferită în piele: initial sunt vizate pigmentul nedorit și roșeața, îmbunătățind tonul și textura pielii, rezultând o față luminoasă ; apoi o trecere cu SkinTyte poate fi adăugată pentru a stimula colagenul și elastina, care se pierd în mod natural în timp pentru a reduce la minim pielea lasata realizand un lifting non-invaziv (nechirurgical).


Aceasta este o procedură neinvazivă și delicată, nedureroasa si practic fără perioada de recuperare. În majoritatea cazurilor, puteți să aplicați machiajul, să vă întoarceți la muncă și să va reluați imediat toate activitățile.


Imediat după tratament, la unele persoane poate să apară o ușoară înroșire a pielii care va dispărea în câteva ore. Pentru unele leziuni pigmentare, veți observa o închidere la culoare a suprafeței tratate, urmată de disparitia acestora. Dupa tratament veți fi sensibili la lumina ultravioleta, trebuie să evitați expunerea directă la soare si sa folositi creme cu protectie solara până la vindecarea completa.


Beneficiile vizibile sunt constatate după 5 tratamente efectuate la un interval de 2-3 săptămâni consecutive, în funcție de gravitatea leziunilor. Tratamentele de întreținere sunt recomandate la fiecare 3-6 luni pentru a încetini îmbătrânirea pielii. De obicei tratamentele se realizeaza in anotimpurile reci cand nu exista prea mult soare


Pielea tratată va fi mai fină, porii vor fi mai închiși, iar petele solare sau pigmentarea inegală vor dispărea. Beneficiul acestei tehnologii simple în lumina noilor studii efectuate de prestigioasa Standford University este că produce un revers al îmbătrânirii pielii de la nivel molecular, de la nivelul ADN–ului nostru.



Figura 1. Rejuvenarea decolteului cu ajutorul tehnologiei BBL de la Sciton- rezultat după 3 ședințe la interval de 3 săptămâni



Figura 2. Tratamentul petelor pigmentare de la nivelul feței- rezultat după 4 ședințe BBL Sciton



Figura 3. Tratamentul cuperozei (roșeata pielii ) de la nivelul feței = rezultate după 3 ședințe de BBL Sciton.



Figura 4. Rejuvenarea pielii și tratamentul petelor pigmentare de la nivelul feței – rezultat dupa 5 ședințe, utilizând tehnologia BBL și Skin Tyte


2.237 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page