top of page
Caută

Cum să scapi de acnee, rapid și fară efecte adverse - Forever Clear BBL

Actualizată în: 14 dec. 2022



Dr Adrian Avram - Medic specialist chirurgie estetică, plastică și reparatorie


Ați încercat numeroase metode pentru eliminarea acneei, dar fără rezultat? Acum puteți avea o piele perfectă în doar câteva ședințe, fără efectele secundare ale cremelor și a medicamentelor sub prescripție medicală.


Forever Clear BBL™, oferit de Q Clinic este un tratament de ultimă generație pentru acnee, care utilizează puterea luminii pentru a elimina acneea, confortabil și eficient, fără creme sau medicamente. BBL este cel mai puternic dispozitiv IPL (Intens Pulsed Light) din lume, pentru a vă ajuta să tratați acneea, lăsându-vă o piele curată, sănătoasă și luminoasă.


Forever Clear BBL - tratament pentru acnee


Utilizează un proces unic în 5 pași, unde combinăm tehnologia unica BBL, care nu este disponibilă pe alte sisteme IPL cu tehnologia laser :


·Pasul 1 - Microdermabraziune - Pielea este curățată printr-un procedeu sigur și eficient, pentru îndepărtarea impurităților, celulelor moarte și a excesului de sebum.

·Pasul 2 - Pielea este tratată cu lumină albastră BBL, pentru a elimina bacteriile cauzatoare de acnee.

·Pasul 3 - Folosim lumină galbenă BBL, pentru a reduce inflamația și roșeața asociată acneei, pentru a vă oferi o piele sănătoasă și luminoasă.

·Pasul 4 - Tratăm pielea cu un Laser special, ThermaScan, care ajută la tratarea cicatricilor post acnee și la reducerea secreției de sebum.

·Pasul 5 - Pielea este apoi tratată cu SkinTyte II™, folosind lumină infraroșie în impulsuri rapide și blânde, pentru a iniția procesul natural de vindecare al organismului.


Procedura este non-invaziva, rapidă și ușor de efectuat, poate dura până la 30 de minute, în funcție de zona pe care doriți să o tratați. Timpul și frecvența tratamentului variază de la pacient la pacient.


Este tratamentul potrivit pentru bărbații și femeile de toate vârstele care se confruntă cu acnee activă si poate fi utilizat pentru tratarea a numeroase zone ale corpului. Cele mai frecvente zone de tratament în care se găsește acneea sunt pe față, gât și spate.


Nu există perioadă de recuperare, e posibil să apara o ușoara înroșire a pielii, care va dispărea dupa câteva ore. După tratament, puteți purta machiaj și reveni imediat la activitățile zilnice.


Vă puteți aștepta la o îmbunătățire după un singur tratament, dar numărul total de tratamente necesare variază de la pacient la pacient, în funcție de gravitatea afecțiunii.


Medicul dvs. va dezvolta un plan personalizat, care poate include tratamente BBL suplimentare și follow-up, precum și un regim de îngrijire a pielii, pentru o piele mai curată care durează.








413 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page